Kerststage

De Kerststage biedt sinds 2 jaar een professioneel onderricht voor de amateur en professionele dansers en docenten dans. Tijdens deze workshops bieden wij de studenten de kans om kennis te maken met het repertoire van diverse nationale en internationale gerenommeerde choreografen.Uiteraard bieden wij tijdens deze stage klassieke trainingslessen gegeven door top docenten.

Naar jaarlijkse gewoonte richten we dit jaar opnieuw onze Kerststage in. Deze zal plaats vinden van 02/01/15 t.e.m. 04/01/15 in de studio’s van Dansstudio Arabesque.

Dit jaar mogen wij Irina Zavialova verwelkomen voor Klassiek ballet ,pointes en variaties.

gtg_production_210_01

Jong aanstormend talent Jeroen Verbruggen laat je tijdens zijn workshop kennis maken met eigen werk uit zijn jongste creatie “Casse-Noisette” die hij in november voor “Le Ballet du Grand Théâtre de Genève” maakte.

De jongsten onder ons kunnen dit jaar opnieuw genieten van de lessen klassiek met Geneviève Van Quaquebeke en Modern Jazz met Michael Iongbloed

Tijdens de Body drumming maakt u kennis met Noémie Maton. Zij zal u wegwijs maken in de wereld van ritme en coördinatie.

De trainingslessen voor de gevorderden gaan trouw door om 19u.

Kerststage_Rooster

 

Wij hopen u te mogen verwelkomen.

 

 

Voor meer info of inschrijven kan u ons contacteren via mail

info@dansstudio-arabesque.be

of het u wel bekende nummer

03/321.13.90