IDCA 2021

Na de succesvolle Corona proof editie van de 36ste IDCA, kiezen we voor de 37ste IDCA voor dezelfde formule, zodat ook nu weer alle lessen op een veilige, gezonde manier kunnen doorgaan.

Iedereen kan met een gerust hart dansplezier beleven!

De plaatsen per les zullen opnieuw beperkt worden ivm mogelijk nog geldende Corona maatregelen.
Wees er dus snel bij als je je wil inschrijven kan dat via:

www.dansstage.be

Is de les van jouw keuze volzet op de 37ste IDCA?

Stuur dan asap een mail naar info@dansstudio-arabesque.be met vermelding van de les(sen) die jij wil volgen!

Je komt dan op de wachtlijst en we bekijken waar we eventueel extra lessen kunnen organiseren, zodat jij toch kan komen dansen!Mogelijk komen er tegen aanvang van de stage ook versoepelingen qua toegelaten aantal dansers per les en kan jij er toch nog bij! Waag je kans en mail ons!

Ben je (bijna) 8, 9 of 10 jaar? Schrijf je dan snel in via www.dansstage.be voor superleuke danslessen op de 37ste IDCA!Momenteel zijn er nog plekjes in alle lessen voor die leeftijd.Er zijn zeker lessen voor jouw niveau en leeftijd! Tijdens de stage worden elke dag meer dan 25 opbouwende danslessen gegeven. De lessen hebben elke dag plaats en dit gedurende 8 dagen. Het doel is techniek bij te brengen op een leuke manier. Ben je beginner, gevorderde, semi-professional of professional? Er zijn lessen voor iedereen! Heb je ervaring en wil je ook een choreografie aanleren, dan kan je terecht in een choreo klas waarin de leerkracht zijn dansmateriaal aanleert.