Over Arabesque

Wat maakt Dansstudio Arabesque bijzonder?
Dansstudio Arabesque is een dansstudio waar iedereen terecht kan voor een degelijke dansopleiding.
Een danscentrum waar veel aandacht besteed wordt aan de persoonlijke ontwikkeling van de kinderen.
Een ontmoetingsplaats waar een uitgebreid team van bekwame, enthousiaste docenten garant staat voor een dansopleiding waarin de aandacht niet enkel gericht is op de kwaliteit van de dans, maar ook op de artistieke ontplooiing van elke leerling individueel.
Onze doelstelling is een degelijke opleiding te garanderen waar kwaliteit, persoonlijke begeleiding en sociaal contact centraal staan.
Binnen deze doelstelling is het belangrijk ervoor te zorgen dat jongeren in zichzelf geloven en zich bewust worden van het feit dat de non-verbale taal één van de sterkste middelen is om te communiceren.
Dans kan jongeren zelfzeker maken. Door te dansen ontdekken ze hun eigen lichaam en ontwikkelen ze doorzettingsvermogen waardoor ze meer zelfvertrouwen krijgen. Elementen die ook in het dagelijkse leven ontzettend van pas kunnen komen, daarbij geven we ze ook een degelijke culturele achtergrond mee.
Om al deze doelstellingen te realiseren hebben we een team van bekwame vakspecialisten.
Docenten die kunnen zorgen voor een kwaliteitsvolle begeleiding binnen hun bepaalde dansdiscipline. Enthousiaste docenten, die cultuur kunnen begrijpen en respecteren. Docenten die origineel zijn en hun eigen identiteit in hun bewegingen tot uiting laten komen. We bieden u een uitgebreid gamma van diverse dansdisciplines die opgesplitst worden in lessen voor alle verschillende leeftijdsgroepen en niveaus.
Al deze dansdisciplines worden gegeven aan de hand van specifieke pedagogische leerplannen.