Nieuws

Demo

KERSTFEEST 18/12

Graag trakteren wij onze jongste leden op een leuk kerstfeest.

Demo

KERSTSTAGE 2/01 – 04/01

Deze intensieve 3 daagse dansstage biedt sinds 6 jaar een professioneel onderricht voor de amateur en professionele dansers. De KERSTSTAGE zal plaats vinden van 2 januari t.e.m. 4 januari 2020 in de studio’s van Dansstudio Arabesque. Tijdens deze stage is er een unieke workshop van choreografe CLAUDIA PHLIPS en worden er lessen klassiek ,modern en modern jazz gegeven door topdocenten. Dit jaar nemen Geneviève Van Quaquebeke, Kirsten De Smet en Laurence De Sloovere de lessen klassiek ballet voor hun rekening. Claudia Phlips en Kirsten De Smet begeleiden de dansers tijdens de lessen modern/hedendaags en Laurence De Sloovere geeft modern jazz. Claudia Phlips genoot een jarenlange carrière bij gerenommeerde gezelschappen als Ballet Vlaanderen en Dresden Frankfurt Dance Company. Tijdens deze KERSTSTAGE zal zij een uitzonderlijke workshop aanbieden met repertoire van Jacopo Godani. Op deze manier kan u kennis maken met het werk van deze uitermate getalenteerde choreograaf. Wij hopen u te mogen verwelkomen. Voor […]

Demo

KUNSTENDAG VOOR KINDEREN

Kunstendag voor Kinderen in Dansstudio Arabesque!  De dansvloer wordt een plek voor jong en oud …   Er is een dansmoment om 10u00 en een om 10u30.  Schrijf je in via info@dansstudio-arabesque.be of aan het onthaal van Dansstudio Arabesque.

Demo

OPENDEURDAGEN 19/10-25/10

Opendeurdagen bij dansstudio Arabesque van za 19/10 – vr 25/10. Kom langs en geniet van onze lessen. Net voor de herfstvakantie bieden we ouders, familie en vrienden graag een moment waar ze de evolutie van de leerlingen kunnen aanschouwen. Tijdens deze opendeurdagen kan u de lessen bijwonen.

Demo

INSCHRIJVEN MOGELIJK 2019-2020

  info@dansstudio-arabesque.be