Min Hee Bervoets

Min Hee volgde kunsthumaniora te Gent en ging naar het Koninklijk Conservatorium te Lier. Ze volgde de specifieke lerarenopleiding aan het conservatorium te Antwerpen.
Haar allereerste stuk buiten school was dat voor de KBC-wedstrijd voor jonge choreografen, met de titel ‘The Power of Imagination’. Min Hee won deze wedstrijd.
Van 2005 tot en met 2008 nam Min Hee deel als danser en choreograaf aan het jaarlijkse ‘Fontys’ dansfestival te Nederland.
In 2009 werd er een compilatie van haar stukken gebracht voor de Northern School of Contemporary Dance te Leeds. Zij won dat jaar ook de publieksprijs in Belgrado voor haar stuk ‘Ssshhhttt…’.
Sinds 2009 werkt Min Hee als leerkracht hedendaagse dans aan “De!Kunsthumaniora” te Wilrijk. Ze gaf dat jaar ook de internationale dansstage voor dansstudio ‘Arabesque’ te Antwerpen en zal dit in 2010 opnieuw doen. Ze geeft ook les aan kinderen geassocieerd aan de Retina Dance Company uit Londen
In 2010 startte Min Hee met CoCu, haar eigen danscompany, waardoor ze in de toekomst haar passie voor het maken en brengen van eigen stukken ten volle tot zijn recht kan laten komen.
Workshops Dynamic Alignment Through Imagery volgde ze bij Eric Franklin uit Zwitserland. Top choréografe en vaste waarde bij SYTYCD.