International Dance Course Antwerp

 SITE   International Dance Course Antwerp   DANSSTAGE.BE

Zaterdag 4 juli tot zaterdag 11 juli 2015 in de lokalen van de Koninklijke Balletschool, Meistraat 2 te Antwerpen

De Internationale Dansstage Antwerpen biedt sinds 30 jaar een professioneel onderricht voor de amateur en professionele dansers en docenten dans. Door de jaren heen werd het lesaanbod steeds groter en de kwaliteit steeds hoger.

Jaarlijks wordt er ingespeeld op de artistieke noden in de danswereld. Door de jaren heen hebben wij een groot publiek weten aantrekken vanuit binnen- en buitenland.

Tijdens de Internationale Dansstage zullen wij ook dit jaar weer 9 studio’s bezetten van 9u tot 19u in de gebouwen van de Koninklijke Balletschool, Meistraat 2 te Antwerpen.

De dansstijlen die tijdens het jaar op het programma staan worden tijdens de Internationale Dansstage Antwerpen intensief over een verloop van 8 dagen onderwezen. Daarnaast worden er Internationale docenten en choreografen uitgenodigd om Internationaal repertoire aan te bieden. Deze Internationale Dansstage doelt niet enkel op de danser maar vindt het onderricht voor de docent ook uitermate belangrijk.

De Internationale Dansstage Antwerpen is niet enkel een stage waar men danst, maar ook een plaats waar men elkaar ontmoet en internationale contacten legt om een verdere danscarrière uit te bouwen.

Meer info en inschrijven mogelijk op dansstage.be