KERSTSTAGE 28/12-30/12

Ook tijdens deze onzekere tijden zullen wij alles in het mogelijke stellen om onze KERSTSTAGE in alle veiligheid te laten plaatsvinden.
Deze intensieve 3 daagse dansstage biedt sinds 7 jaar een professioneel onderricht voor de amateur en professionele dansers.De KERSTSTAGE zal plaats vinden van 28 december t.e.m. 30 december 2020 in de studio’s van Dansstudio Arabesque. 
Tijdens deze stage is er een unieke workshop met repertoire van  Mari Carrasco en worden er lessen klassiek, modern en modern jazz gegeven door topdocenten.
Dit jaar nemen Geneviève Van QuaquebekeHilde Teurlings enClaudia Phlips de lessen klassiek ballet voor hun rekening.Steffi van Bokhoven,Claudia Phlips en Leila Verlinden begeleiden de dansers tijdens de lessen modern / hedendaags en modern / jazz.
Leila Verlinden genoot een jarenlange carrière bij het gerenommeerde gezelschap Norrdans dance company (Zweden).Tijdens deze KERSTSTAGE zal Leila een uitzonderlijke workshop aanbieden met repertoire van  Mari Carrasco. Op deze manier kan u kennis maken met het werk van deze uitermategetalenteerde choreografe.
Zoals tijdens onze Interantionale Dansstage zullen wij maar een beperkt aantal inschrijvingen toelaten omwille van Covid maatregelen.Wees er dus snel bij want VOL is VOL!
Wij hopen u te mogen verwelkomen.
Voor meer info of inschrijven kan u ons contacteren via mail:

info@dansstudio-arabesque.be

of het u wel bekende nummer 03/321.13.90