Internationale Dansstage Antwerpen 2018

International Dance Course Antwerp 2018

De Internationale Dansstage Antwerpen biedt sinds 33 jaar een professioneel onderricht voor de amateur en professionele dansers en docenten dans. Dit jaar zal de Internationale Dansstage Antwerpen plaats vinden van zaterdag 30 juni tot en met zaterdag 7 juli 2018. Meer info en inschrijven mogelijk via dansstage.be vanaf 5 maart 2018.

Door de jaren heen werd het lesaanbod steeds groter en de kwaliteit steeds hoger.
Jaarlijks wordt er ingespeeld op de artistieke noden in de danswereld.
Door de jaren heen hebben wij een groot publiek weten aantrekken vanuit het buitenland. Tijdens de Internationale Dansstage zullen wij ook dit jaar weer 9 studio’s bezetten van 9u tot 19u in de gebouwen van de Koninklijke Balletschool, Meistraat 2 te Antwerpen.

De dansstijlen die tijdens het jaar op het programma staan worden tijdens de Internationale Dansstage Antwerpen intensief over een verloop van 8 dagen onderwezen. Daarnaast worden er Internationale docenten en choreografen uitgenodigd om Internationaal repertoire aan te bieden.

Deze Internationale Dansstage doelt niet enkel op de danser maar vindt het onderricht voor de docent ook uitermate belangrijk.
Vandaar dat ook  lespakketten aangeboden worden voor docenten.
Het belang van nieuwe onderwijs technieken zijn uitermate belangrijk.
De afgelopen jaren hebben we een grote internationale bekendheid opgebouwd.

De Internationale Dansstage Antwerpen is niet enkel een stage waar men danst maar ook een plaats waar men elkaar ontmoet en internationale contacten legt om een verdere danscarrière uit te bouwen.

Tijdens deze 34ste editie hebben we een uniek dansprogramma voor u samen gesteld. 

Het programma voor onze zomerstage 2018 is vanaf 5 maart 2018 beschikbaar.

Er zijn zeker lessen voor jouw niveau en leeftijd!

Tijdens de stage worden elke dag meer dan 40 opbouwende danslessen gegeven. De lessen hebben elke dag plaats en dit gedurende 8 dagen. Het doel is techniek bij te brengen op een leuke manier. Ben je beginner, gevorderd, semi-professional of professional? Er zijn lessen voor iedereen! Heb je ervaring en wil je ook een choreografie aanleren zoals bijvoorbeeld in So You Think You Can Dance, dan kan je terecht in een choreo klas waarin de leerkracht zijn dansmateriaal aanleert.

 

OVERNACHTING

Mogelijkheden om te overnachten in Antwerpen Internaat voor kinderen vanaf 8 jaar. De hele week logeren en ontbijten de kinderen in het internaat van de Spits Thonetlaan 106, Antwerpen (LO). Dansstudio Arabesque zorgt voor constante begeleiding, vervoer van en naar de dansstage, maaltijden, drankjes, versnaperingen en avondanimatie.

Jongeren die zelfstandig in Antwerpen mogen verblijven, kunnen terecht in de moderne jeugdherberg Pulcinella, Bogaardeplein 1, 2000 Antwerpen.