International Dance Course Antwerp 2016

De 32ste Internationale Dansstage Antwerpen van zaterdag 2 juli tot zaterdag 9 juli 2016

Inschrijven VANAF 15/02 mogelijk via dansstage.be

Er zijn zeker lessen voor jouw niveau en leeftijd! Tijdens de stage worden elke dag meer dan 40 opbouwende danslessen gegeven. De lessen hebben elke dag plaats en dit gedurende 8 dagen. Het doel is techniek bij te brengen op een leuke manier. Ben je beginner, gevorderd, semi-professional of professional? Er zijn lessen voor iedereen! Heb je ervaring en wil je ook een choreografie aanleren zoals bijvoorbeeld in So You Think You Can Dance, dan kan je terecht in een choreo klas waarin de leerkracht zijn dansmateriaal aanleert.

NIEUW

Dit jaar bieden wij u een aantal nieuwe lessen.
De Braziliaan Guiga de Souza zal Hip Hop op een eigentijdse en moderne manier onderwijzen. Geniet mee van zijn HIP HOP Groove Class en laat u verbazen door zijn energie!
Tijdens de les COMPOSITIE/IMPROVISATIE zal Regina Wielingen u wegwijs maken in het ontwikkelen van je eigen danstaal.
Dit jaar zal de Internationale Dansstage een AUDITIE WORKSHOP aanbieden. In deze les krijgt men alles aangereikt wat mogelijk nodig is als men een auditie wil voorbereiden. Gaande van het opstellen van een CV tot het presenteren van jezelf tegenover een jury met een unieke solo.
En last but not least AFRO Braziliaans onderleiding van Mano Amaro met live percussie begeleiding

UNIEK zijn de lessen individuele coaching. Wil je persoonlijke begeleiding bij het aanleren of verbeteren van een solo of een variatie dan kan dat in de les individuele coaching.3 coaches staan klaar om U individueel te begeleiden.

Leerlingen op professioneel niveau kunnen zich inschrijven in de repertoire klassen (dubbele lesduur). Daarin wordt het werk van bekende choreografen aangeleerd. Voor de leerlingen een unieke kans om een andere stijl onder de knie te krijgen, waardoor ze hun vakbekwaamheid vergroten! Maak kennis met het werk van Itzik Galili, Constanza Macras en Leo Mujic